Monday, December 19, 2011

MAJLIS CUKUR JAMBUL


assalamualaikum kawan.


okay nak cerita hari ahad lepas, pergi Majlis aqiqah dan cukur jambul Ahmad Aisy Rizqy yg berumur 4bulan dekat kg gombak, kuang. hewhew okay meriah kot. majlis cukur jambul sekarang ni pun dah macam majlis perkahwinan kan kann. macam biasalah ada marhaban and so on. yang untungnya aish nie, dia cukur jambul dua kali sebab atok dgn nenek dia ni ada dua kumpulan marhaban, lelaki dan perempuan :) so agak lama lah kenduri nie. eyka and family dah gerak pergi masa hari sabtu lagi, tolong-menolong kan dapat pahala :D so dua hari duduk sana, line pulak tak ada. kadang-2 text pun tak dapat tauu. call lagi ler haram jadah memang takde line -,- memang agak bersabar, dah laa rindu org tu, tak dapat jumpa :(


yang bestnye eyka jadi photographer time kenduri ni, sumpah best gilaaaa kalau ada DSLR kannnnn. ibu nak DSLR :( ibu kata, kalau straight A for SPM, boleh laaaa ibu hadiahkan DSLR :D okay insya Allah boleh, amiiin~ so DSLR tu kepunyaan abg Asri, daddy Aisy. berat kot camera tu sebab mahal kot, lagipun abg Asri part-time photographer. huu bestnyeeee!


ramai yg datang, saudara-mara semua. tapi pakSu spend lama sikit dekat sana. okay bangga, cousins semua lawa-2 and handsome-2 kannnnn. pakSu cerita anak second dia pergi Paris kot, study dekat sana. whoooaaaa :D sumpah best kan. harap-2 lah eyka boleh ikut jejak dia. huhuhu. lepas tu masa duduk-2, paksu cakap eh muka eyka macam NajwaLatif kan. lepastu cousins pun kata :$ malu wehhhhh :D hahaha then ada family kak Jay masuk rumah nak snap-2 pictures. lepas tu dorang pun kata muka macam Najwa. errgghhhh hahaha lagi malu, ramai pulok saudara-mara dia -,-


soo lets check it out :D



families :3

Aisy Rizqy and daddy :D


No comments:

Post a Comment